Nando Brown seminar

Nando gruppebilde

Det er ikke hver dag en hundetrener fra britisk TV besøker Tromsø, men helga 26.–27.august var populære Nando Brown hyret inn av Hundevis for å holde kurs, og det blir nok ikke siste gang. Denne gangen var det temaet «hund-hund aggresjon» som sto på plakaten. 7 deltakere med hund, og en flott gjeng observatører, var tilstede under kurset. Nando, som egentlig bare underviser andre hundetrenere, brukte helgen på heldige tromsøværinger som fikk et dypdykk i hunders mentalitet og bruksegenskaper, hvordan disse påvirker hunders personlighet og adferd, og mye, mye mer. Foredragsdelen holdt et høyt faglig nivå, og når dette ble kombinert med en fantastisk formidlingsevne og tilstedeværelse, og et engasjert publikum, ble dette en bra opplevelse, både for foredragsholderen, kursdeltakerne og arrangørene.

I den praktiske delen av kurset ble forskjellige øvelser rettet mot hund-hund-problematikk skreddersydd til hver enkelt hund. Vi fikk sett flere innfallsvinkler og fikk mange gode tips. Også kursdeltakerne måtte delta aktivt i planleggingen og gjennomføringen av øvelsene, og vi fikk satt våre kunnskaper på prøve i gruppearbeid.

Vi gleder oss allerede til Nando kommer tilbake! Følg med på kurskalenderen på vår hjemmeside og på facebook-siden vår, for mer info. Et kurs med Nando Brown vil du ikke gå glipp av!

Her er noen bilder fra kurset

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s