ManMat i butikken

I dag har Hundevisbutikken fått inn halsbånd og seler fra det populære merket ManMat. Halsbåndene kommer i en halvstrup polstret med soft mesh materiale, i limited edition farger, og standard ikke-polstret halsbånd både med og uten halvstrup , samt i valpestørrelse. Standard-halsbåndene er regulerbare i størrelsen fra 28-50cm, mens den polstrede varianten ikke kan justeres, men kommer i størrelsene XS-XXL. XS : 29 cm, S : 33 cm, M : 37 cm, L : 42 cm, XL : 47 cm, XXL : 52 cm. Størrelsene er oppmålt innstrupt.

Selene vi har fått inn er polstret med soft mesh materiale på rygg, rundt hals og bryst. Dette er gode allroundseler og kan brukes som tursele, løpesele, sykkelsele, snørekjøresele osv. Den har justerbar brystlengde og kommer i størrelsene XS-L. Størrelsen rundt halsen er: XS : 37-40 cm, S : 41-44 cm, M : 45-48 cm, L : 49-52 cm.

Alle produktene er av slitesterkt materiale og har en lekker utførelse. Soft mesh materialet som brukes som polstring er motstandsdyktig mot ising og fuktighet, og skader ikke hundens pels. Vi simpelthen elsker dem!

ManMat

Kom innom butikken og prøv halsbånd og sele på hunden din. Vi har åpent mandag-fredag 10-16, samt noen lørdager (se vår nettside for aktuelle åpne lørdager her).

Vi sees!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s