Belønnings- og lekekurs

Vil du også kunne kalle inn hunden din forbi andre hunder og mennesker? Det er en kjent sak at gode nok belønninger er nøkkelen til suksess i alle former for hundetrening. Det er også en kjent sak at det ikke alltid er like enkelt å finne belønninger som er så gode at hunden vil velge oss over for eksempel andre hunder, mennesker, en meget interessant tisseflekk og så videre. Klarer man å finne denne superbelønningen vil man kunne ha en hund som er villig til å gi opp alt annet for å være med deg, noe som igjen fører til økt kontroll over hunden.

Hva som er den beste belønningen for den enkelte hund er så klart individuelt, og det er ikke vi som avgjør hva som er best gjennom å tenke hva som er mest praktisk for oss, koster minst eller lignende. En god belønning er ikke det vi gir hunden, men det hunden faktisk vi ha! De aller fleste hunder elsker å leke. Noen elsker leker, noen elsker selve aktiviteten å leke, mens andre igjen elsker begge deler. Noen hunder har lite erfaring med lek, og vet kanskje ikke hvor artig god lek kan være, men det kan vi lære dem. Å leke med hundene våre er relasjonsbyggende, bygger selvtillit hos hunden og det er GØY! I tillegg utgjør det en helt suveren belønning, og dersom man klarer å jobbe opp en god lek men hunden, har dette flere gode fordeler, inkludert gir det deg muligheten til å kunne bli det kuleste hunden din vet om!

Leker kommer i alle mulige varianter, og det finnes noe til enhver hund! Lekeaktiviteter finnes også i forskjellige former, og her må man prøve seg frem før man finner den rette leken og aktiviteten for ens egen hund.Lørdag 30. September fra 15:00-19:00 avholder vi belønnings- og lekekurs på Hundevis, hvor vi skal se på hvordan vi kan utvikle våre egne belønnings- og lekeferdigheter, slik at man får jobbet frem en god lek. Målet er å kunne bruke lek som superbelønningen som vil gi deg god kontroll på hunden din, samt å ha det GØY sammen!

Vil du bli det kuleste hunden din vet om? Med deg på kurset ved å sende en mail til marita@hundevis.no i dag! Begrenset antall plasser.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s