Er du lei av godbitsøl i lomma?

Det kommer hele tiden inn nye spennende varer i butikken vår. Vi pakker og plasserer og håper dere unnskylder rotet til vi får alt på plass.

På forespørsel fra flere kunder har vi nå fått inn nye godbitposer. Clix leverer praktiske godbitposer av høy kvalitet. Disse kan henges på belte med en spenne, eller i klærne med en klips. De har en egen lomme for klikkeren på siden, samt en lomme med glidelås bak. Posen kan lukkes med stramming og har praktiske oppheng på begge sider. Et genialt alternativ til godbitsøl i jakkelommene! Godbitposene kan du kjøpe i vår butikk eller på nettsiden vår her.

Lurer du på hva du skal fylle godbitposene med, som hunden din kommer til å elske? Hva med å prøve de fantastiske Meat & trEAT godbitene? Meat & TrEAT er en serie treningspølser laget av magert kjøtt, hjerte, og litt fett. Dette gjør at fôret passer til de aller fleste hunder, selv de med fôrintoleranse. Pølsene har en fast konsistens og kan lett deles i små biter. Perfekt som en sunn snack eller godbit i forbindelse med trening! Pølsene holder svært høy kvalitet, med næringsrike ingredienser av kjøtt og diverse planteprodukter. Produktene er glutenfrie, og kommer i flere fristende smaker som din hund vil elske! De finnes i størrelsene 80g og 200g, og du finner dem i vår butikk på Kvaløya, eller du kan bestille dem i nettbutikken her.

Lurer du på hva annet spennende vi har fått inn i butikken? Kom innom! Vi har åpent alle ukedager mellom 10-16, viser deg gjerne rundt i butikken, og svarer så godt vi kan på alle spørsmål du måtte ha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s