Vinneren av konkurransen

Da har vi trukket vinneren av bildekonkurransen på vår facebookside. Vi hadde fått inn mange bidrag, og det var vanskelig å skulle velge bare én vinner. Men vi lot oss sjarmere av denne vakre berner-fyren.

Ghandi

Ghandi kan nå smykke seg med en splitter ny Hurtta-sele, og vi håper den blir slitt med helsa. Takk til matmor Annette HS for et nydelig vinterbilde!

Viste du forresten at Hundevis har egen nettbutikk? Der kan du finne det meste av det man trenger til hund, enten man driver aktivt med hundesport, eller om man bare nyter selskapet av en firbeint venn. Nettbutikken oppdateres jevnlig med nye varer og tilbud, så her er det bare å følge med! Vi sender varene samme dag, eller påfølgende arbeidsdag, og du får fri frakt dersom du handler for over 1000kr.* Dersom du bor i Tromsøområdet kan du enkelt betale varene i nettbutikken og velge «hentes i butikk» som fraktalternativ. Klikk deg inn her og se på vårt utvalg!

Nå som vinteren er ankommet Nord Norge kan vi tipse om at vi har inne mange gode vinterdekken til hunder i alle størrelser. Et godt dekken kan gjøre en enorm forskjell for hunden, og kan sørge for at vinteren blir en flott årstid selv om snø og kulde har omkranset landskapet. Kom gjerne innom butikken å prøv et dekken på hunden din.

IMG_0698.jpg

*Dette gjelder ikke for varer over 10kg.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s