Ønsker du en ferdigtrimmet hund når du er ferdig på jobb?

Høres det ikke skjønt ut å få en ferdigtrimmet, sliten og fornøyd hund hjem når du selv har vært på jobb? En hund som har gådd turer sammen med andre hunder og lekt fritt store deler av dagen? Som er fornøyd med å slappe av resten av ettermiddagen, mens du kan ta deg av alt det andre som fyller din hektiske timeplan?

Da kan hundebarnehagen være et godt alternativ for deg og din hund!

21032580_1479588335464402_4198748304474013477_n

Hundene leveres hos oss mellom 07:00 og 09:00 på morgenen, og kan hentes mellom 15:00 og 17:00. I mellomtiden deles de inn i passende lekegrupper, hvor de får leke flere ganger om dagen. De får også gå på turer sammen i ulike grupper. Vi prøver å variere dagene til hundene så mye som mulig, slik at alle hundene både får leke løse og lære seg å gå rolig i bånd med flere hunder. Hundene har også hviletid i løpet av dagen, og lærer slik å slappe av sammen med andre hunder.

18920659_10211647506895783_8857551395078925054_n

Hvorfor skal man ha en hund i hundebarnehagen?

Jo, ikke bare får man luksusen av å selv slippe å tenke på å trimme hunden de aktuelle dagene, men hundene har også godt utbytte av god sosialisering i kontrollerte former. Når hundene er hos oss skal hver enkelt hunds behov ivaretas og vi er svært nøye på å følge med, og kontrollere, hundene med hensyn til ulike personligheter og intensitet i lek, samt størrelse og alder på hunden. Hver enkelt hund skal ha en god opplevelse av å være i barnehagen -hver eneste gang! Dette kan være med å forebygge uønsket adferd i hverdagen, i forbindelse med for eksempel passering.

Særlig er den tidlige sosialiseringen svært viktig, og vi anbefaler alle med små valper å ha dem i hundebarnehagen mens de enda er unge, da det er svært vanskelig for en vanlig privatperson å klare å møte det behovet en valp har for god sosialisering. Valper får også mer miljøtrening enn voksne hunder og vi tar dem med til veterinær, ved kjøpesenter og de får også hilse på mennesker vi vet er hundekyndige.

I tillegg til dette slipper hundene å ligge mye alene, enten det er hjemme eller i bil. Hundene sover samtidig som oss, altså gjennom hele natten, i tillegg til å måtte være i ro mens man selv er på arbeid eller skole. Dette gjør at store deler av hundens liv består av å være i ro, og ved å ha hunden i hundebarnehagen, kan du redusere denne tiden kraftig.

Vi har nå ledige plasser i hundebarnehagen fom januar, både for voksne hunder og valper. Vi tar imot hunder i alle størrelser og aldre, og lekegrupper og aktiviteter tilpasses hvert enkelt individ. Les mer om hundebarnehagen her, og send oss gjerne en søknad!

Vi har også en facebook-kampanje gående hvor man kan vinne en gratis dag i barnehagen for sin hund. Lik siden vår, og del gjerne, slik at flest mulig hundeeiere i Tromsøområdet kan få vite om oss! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s