Om kurs som går mot slutten, og om nye som starter i 2018

I disse dager avsluttes de siste av høstens kurs. Hverdagslydighetskurset hadde sin siste kurskveld forrige uke, mens passeringskurset og grunnferdighetskurset avsluttes denne uken. Neste uke har både valpekurset og håndteringskurset sin siste kurskveld, og alle våre instruktører og kursdeltakere kan ta juleferie.

Det har vært en innholdsrik høst med mange spennende kurs på Hundevis. Noen har vart over flere uker, mens andre har vært helgekurs og temakurs. Vi er i full gang med å planlegge kursåret 2018 og de første kursene er kommet opp på kurskalenderen på vår hjemmeside. Her er det åpnet for påmeldinger, og det er første mann til mølla. Valpekurs, hverdagslydighetskurs og passeringskurs går jevnt og trutt gjennom hele året, men det vil også bli andre, morsomme kurs innenfor mange forskjellige tema i løpet av det nye året. Dersom du savner noe, eller har ønske om et spesielt type kurs, ta gjerne kontakt, så ser vi på muligheten for å sette det opp.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Viste du at man kan kjøpe gavekort hos Hundevis? Gavekortet kan brukes på kurs, i hundebarnehagen eller i butikken, og er den perfekte gaven til en hundeelsker! Beløpet kan man velge selv, og gavekortet fås kjøpt på vår nettside eller i vår butikk.

Vi vil få takke alle deltakere på kursene denne høsten. Det har vært en glede å jobbe med så mange flinke hunder og eiere, og vi håper å se dere på nye kurs i 2018!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s