JANUARTILBUD HUNDEBARNEHAGE

Godt nytt år, alle sammen! Vi innleder det nye året med et et kjempetilbud på plass i hundebarnehagen. Alle som binder seg til fastplass i hundebarnehagen med oppstart i februar får første måned GRATIS! Fyll ut søknad og send til hundebarnehagen@hundevis.no. Søknad finner du her. Hunder av alle størrelser, farger og fasonger er hjertelig velkomne hos oss.

16508094_10154103994267161_1206491638436902891_n.jpg

Hvorfor skal man ha hunden i hundebarnehagen?

Jo, ikke bare får man luksusen av å selv slippe å tenke på å trimme hunden de aktuelle dagene, men hundene har også godt utbytte av god sosialisering i kontrollerte former. Når hundene er hos oss skal hver enkelt hunds behov ivaretas og vi er svært nøye på å følge med, og kontrollere, hundene med hensyn til ulike personligheter og intensitet i lek, samt størrelse og alder på hunden. Hver enkelt hund skal ha en god opplevelse av å være i barnehagen -hver eneste gang! Dette kan være med å forebygge uønsket adferd i hverdagen, i forbindelse med for eksempel passering.

Særlig er den tidlige sosialiseringen svært viktig, og vi anbefaler alle med små valper å ha dem i hundebarnehagen mens de enda er unge, da det er svært vanskelig for en vanlig privatperson å klare å møte det behovet en valp har for god sosialisering. Valper får også mer miljøtrening enn voksne hunder og vi tar dem med til veterinær, ved kjøpesenter og de får også hilse på mennesker vi vet er hundekyndige.

I tillegg til dette slipper hundene å ligge mye alene, enten det er hjemme eller i bil. Hundene sover samtidig som oss, altså gjennom hele natten, i tillegg til å måtte være i ro mens man selv er på arbeid eller skole. Dette gjør at store deler av hundens liv består av å være i ro, og ved å ha hunden i hundebarnehagen, kan du redusere denne tiden kraftig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s