Vakker vinter

Mørketiden i Tromsø går mot slutten, og både lyset og fargene som utspiller seg i denne perioden er helt fantastisk vakker. Solen som leker seg på baksiden av fjellene gjør den nord norske naturen til de nydeligste malerier, og vi oppfordrer alle til å nyte de fine dagene ute sammen med de firbeinte vennene våre.

De siste dagene har vært kalde, og for at hundene skal nyte denne fantastiske tiden like godt som oss, er det viktig at de holder seg varme. Ikke alle har pelskvalitet som matcher våre strenge vintertemperaturer, og det er lett å overvurdere pelsens isolerende effekt hos mange hunder. Humla er her iført Hurtta Casual Quilted Overall og Zero DC Short sele. Under har hun Kevin genser for å sikre at hun ikke fryser når minusgradene blir tosifrede. Da storkoser hun seg på tur og vi kan nyte både lyset, fargene og den friske luften i timesvis.

Vinterlyset varer jo som kjent ikke lenge på denne tiden, og Humla er derfor utstyrt med et LED-halsband som enkelt slås på når mørket siger på.

God tur ut i det vakre vinterlyset ønskes både to- og firbeinte!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s