Vil du lære deg å vise frem hunden din på best mulig måte?

Det å kjøpe seg en renraset hund er blitt mer og mer vanlig, og utstilling er blitt en populær aktivitet å drive med for veldig mange hundeeiere. For mange er det er bare morsomt å vise frem sin firbente venn, spennende å få tilbakemeldinger fra noen som kan eksteriør på rasen, samtidig som det er sosialt og gøy å treffe likesinnede hundefolk, og gjerne møte andre eksemplarer av rasen man selv har endt opp med. Får man en god kritikk og en fin rosett er det ekstra stas! For andre har utstilling en annen betydning, og man stiller gjerne hunden ut for å godkjenne den til avl, oppnå championater eller lignende. For de som brenner for utstilling, og har dette som en aktiv hundehobby, betyr resultatene gjerne mye, og man ønsker å oppnå mest mulig med sin hund, samtidig som både hund og handler har det gøy sammen!

Uansett hvilken kategori du faller inn under, kan vi anbefale å delta på utstillingskurs med dyktige Friedrich Birkmar i regi av Hundevis, en hel lørdag den 21. april. Friederich Brikmar er en kjent og velrennomert handler som selv driver oppdrett av American Akita under kennelnavnet «Estava Rain». Birkmar har vist sine hunder i svært mange land, og hans kennel har vunnet 10 World Winners-titler, BIR på Crufts, BIS på Internasjonale utstillinger i over 10 land, samt Champions på 5 kontinenter. Selv er Birkmar FCI godkjent dommer for American Akita, Akita, Shiba og Japansk Spisshund, og er delegat i NKKs helsekomite «Sunnhetsutvalget».

På kurset vil du få innføring i anatomi og helse hos hund, samt stell av pels, og du vil lære hvordan du kan vise din hund fra sin beste side, og slik oppnå best mulig resultater i utstillingsringen. Kurset passer for alle, uansett ambisjonsnivå, og hunder av alle raser er hjertelig velkommen. Det er fremdeles noen ledige plasser både med hund og som observatør.

 

 

Sted: Hundevis på Kvaløya

Oppmøte 09.30- 18.00 Det blir teori og praktisk trening med hundene.Vi spiser lunch og tar pauser i løpet av dagen.

Pris 1700,- med hund, 500,- som obs. uten hund

Pm.frist 20.mars

Påmelding til marita@hundevis.as

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s