StarteSammen – Rallygruppa har hatt samling!

Hundevis Hundeskole har et bredt nedslagsfelt, og arrangerer kurs og aktiviteter som passer for de fleste hunder og hundeeiere. Vi har blant annet valpe- og hverdagslydighetskurs, passeringskurs, mentalitetskurs, håndteringskurs, belønningskurs og kurs innenfor mange forskjellige hundesporter, samt foredrag med diverse tema, konsultasjoner og personlig trening. I tillegg til all kursvirksomheten har vi en ordning vi kaller StarteSammen, med en gruppe for hver av de mest populære hundesportene. StarteSammen gruppene er for deg som vil trene mot et mål (konkurranse) sammen med andre. Slik skaper vi et positivt treningsmiljø hvor vi hjelper hverandre opp og fram!

Søndag 8. april avholdt Rallylydighetsgruppa årets første utendørs samling. 13 hunder fordelt på 11 eiere møtte opp til trening i et nydelig vær. Vi laget 2 baner på forskjellig underlag og hver ekvipasje fikk tilbakemeldinger fra sine treningskompiser. Dette var en kjempesuksess, og både hunder og eiere hadde ei hyggelig og givende treningsøkt i sola.

I tillegg til Rallylydighet har Hundevis StarteSammen-gupper i Lydighet, Smeller, Agility og Blodspor. Vil du være med i StarteSammen? Les mer om ordningen på vår hjemmeside, og send en mail til marita@hundevis.no

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s