Earthborn holistic hundemat er ankommet Hundevisbutikken!

Det amerikanske tørrfórproduktet Earthborn holistic er utviklet med fokus på ingredienser av høy kvalitet for å gi den beste næringen til alle hunder. Fóret består av et nøye utvalg av de beste proteiner, fett, frukt og grønnsaker, sammen med en kompleks blanding av vitaminer og mineraler for å støtte energi, immunitet, helse og velvære. Slik søker fórprodusenten å tilby utmerket ernæring, som fremmer sterke tenner og bein, sunn hud og en vakker pels.

Earthborn holistic kommer i flere varianter og dekker slik de fleste hunders behov. Hos Hundevis får du nå Meadow Feast, et utmerket tørrfór hvor lam er hovedingrediensen, Coastal catch, et fiskebasert tørrfór med riktig forhold mellom omega-3 og 6 fettsyrer og probiotica for en balansert mage, samt Large Breed, et fullfór tilpasset store raser med mye belastning på muskler og skjelett.

Alle varianter av Earthborn holistic er 100% korn- og glutenfritt, med et høyt innhold av proteiner og fett, samt et lavt innhold av karbohydrater. Alle fórene kan brukes alene eller i kombinasjon med ferskfór.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s