Hundevis Kompetansesenter

I løpet av vår/sommer 2020 vil Hundevis åpne sitt nye kompetansesenter i Takelvdalen på Moen. På våre 23 mål med inngjerdet trenings- og turområde, vil vi tilby en rekke tilbud som kurs, konsultasjoner og seminarer, samt salg av hundeutstyr og sesongbasert pass av hund.

Som kursdeltaker har du mulighet til å leie hytte eller bobil/camping/telt-plass på stedet. Besøk vår hjemmeside HER. Alle kurs vil også legges ut på vår facebookside.

70337449_10156614590785658_82638692648222720_o

Vi ønsker å være et tilbud til alle hundeeiere i hele Troms og Finnmark, med fokus på høy kompetanse og trivsel for både to- og firbeinte. Våre spennende kurs og seminarer ledes av engasjerte instruktører med bred erfaring innenfor hundefaget, og vil omhandle tema fra både hundesporter, atferd og hverdagslydighet.

therese1

Fra 20.juni – 3. august vil vi tilby både dagpass og døgnpass av hund på vårt senter. Vil du at hunden din skal få leke, gå tur og lære seg å slappe av sammen med andre hunder, veiledet av personale med høy kompetanse og hjerte for hund, er Hundevis kompetansesenter det riktige valget.  Vi har mange års erfaring med drift av hundebarnehage i Tromsø, og både dagpass- og døgnpasshundene vil få et skreddersydd opplegg med sosialisering, turer og lek. Hundene vil få frislipp på vårt inngjerdede område, samt turer i skog og mark og fjell.

Vi gleder oss til en spennende hundesommer!!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s