GRATIS foredrag om aktivisering!

Vi hører hele tiden at hundene må få bruke hodet. At fysisk utfoldelse faktisk ikke holder for at våre firbente bestevenner skal være lykkelige. Dette er noe vi som hundetrenere ser hele tiden. Alt for mange hunder i norske hjem har for lite mental utfordring i hverdagen, noe som resulterer i at hunder kjeder seg, og som igjen kan føre til uønsket, destruktiv atferd. Men hvis vår hektiske hverdag ikke tillater at vi driver med en hundesport, eller kanskje har vi bare rett og slett ingen interesse av slikt, hvordan skal vi da sørge for at våre hunder får den mentale stimulien de har behov for?

For liten grad av mentale utfordringer for hunder er ikke bare et norsk problem, og i hele verden har begrepet «canine enrichment» tatt helt av! Med utgangspunkt i å berike våre hunders liv, har trenden med diverse aktiviseringsleker blitt kjempepopulær hos hunder og hundeeiere over hele kloden.

Hos Hundevis får du nå et GRATIS foredrag om «canine enrichment». Foredraget tar for seg forskjellige måter å berike din hunds hverdag hvor formålet er at hunden får flere mentale utfordringer i hverdagen. Her vil det være mange gode tips og råd for hvordan du kan legge til rette for at din hund enkelt får brukt hodet sitt hver eneste dag, uansett hvordan hund du har.

Foredraget blir på Hundevis, torsdag 1.mars fra 19:00-20:00 og er gratis. Påmelding til marita@hundevis.no.

VELKOMMEN!

20689-70-im-635

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s