Hvem er StarteSammen?

StarteSammen-ordningen hos Hundevis er en satsning på nye og erfarne hundeeiere som ønsker et godt miljø for felles, målrettet trening med hund. Vi i Hundevis ønsker våre venner opp og frem, og vi ønsker at alle hunder og eiere skal få sjansen til å vise at de kan noe. StarteSammen-ordningen har gjennom årene utviklet seg til å bli en solid samling av engasjerte hundefolk som sammen trener mot konkurranse innenfor en rekke hundesporter. Her kommer en liten presentasjon av folkene bak StarteSammen.

Jeg heter Marita Holm og er med i gruppene Rally, Smeller og Lp/ Bruks med mine 4 hunder. Dobermann Maroo 4 år og Multe 8 mnd, Schæfer Ella 9 år og Isla 3 år.

Jeg heter Alexandra King og er med i gruppen Rally med hunden min Kaizer på 10 mnd. Kaizer er en engelsk springer spaniel.

Jeg heter Therese Holt Hansen og har dobermannen Humla (5år). Vi er med i StarteSammen-gruppene rallylydighet, smeller og lydighet/bruks.

Ida Mari Michalsen og bruksschæfer Zira på 5mnd pr. desember 2020. Trener LP, Rally, bruks, å planen er og trene innenfor RIK programmer. Zira er min 2. hund jeg trener innenfor disse sports grenene.

Jeg heter Sandra Steinsrud Høgden og jeg og min samboer Sondre Rynning har en hvit gjeterhund på 1 år som heter Bee. Vi er med på rallylydighet og bruks

Jeg heter Lisbeth og har Disa som er en flat coted retriever på 2 år. Vi er med i gruppene bruks/LP, smeller og rally.

Jeg heter Malene og har Spot – en aussie på 1,5 år. Vi trener LP, rally og er med i Norske redningshunder.

Jeg heter Nina Schneider og har to lundehunder, Mio på snart 6 år og Nova som er 4 år. Vi er med i rallygruppen og satser på å starte i klasse 3 i 2021.

Jeg heter Nina og har en cocker spaniel på 6 år som heter Luna. Vi er med i gruppene rally og smeller. Vi trener også jakt og blodspor.

Jeg heter Sunniva Dymbe og har en Welsh Springer Spaniel på 10 måneder som heter Amara. Vi er med i gruppa rallylydighet.

Jeg heter Bente Gundersen, og har en labrador på 7 år som heter Giggs. Vi er med i gruppene rally, bruks/LP og smeller.

jeg heter Tove H Markussen og jeg har ei sort Schæfer tispa på 5 år som heter Jukasu Z Ixie. Vi er med i rally gruppa.

Jeg heter Lill-Heidi Pedersen og har en Labrador retriever som heter Nala (9 mnd). Vi er med i gruppene Rally, LP og utstilling i 2021, og håper å komme oss i gang med Smeller etterhvert. Har som mål å debutere i Rally, og kanskje LP i løpet av året som kommer.

Jeg heter Tomas Albrigtsen og har en Golden Retreiver som heter Theo på 16mnd. Vi er med i Rally gruppa.

Jeg heter Anette Michaelsen og min treningspartner er dobermann Hawa, 2 år. Vi er med i gruppene rally og LP/bruks, og har som mål å starte konkurranse i rally og LP, samt gå ferdselsprøven.

Jeg heter Marie og har samojeden Vega, 8år og dobermannen Lyra, 2,5 år. Vi er med i StarteSammen-gruppene rallylydighet, smeller og lydighet/bruks.

Jeg heter Monica og er med i gruppene Rally, Smeller og Lp/ Bruks sammen med hunden min som heter Zico. Han er en border collie på 8 år.

Jeg heter Celina, og har en corgi som heter Rambo (10 mnd). Vi er med på rallygruppa.

Jeg heter Ingvild og er med i rallygruppa sammen med Schnauzeren Nemo, som er 5 år.

Jeg heter Trygve Holtborg og har dobermannen Mono (8 mnd). Vi er med i gruppene Rally og LP/Bruks.

Siri og schapendoesen Saga på 3 år her – vi har alle ambisjoner om å fortsatt trene rally. Vi har kun et kurs å skryte av, men starten 2021 med frisk mot og stor treningsvilje.

Jeg heter Maria og har mellompuddelen Strike på 8 år. Vi er med i rallygruppa.

Jeg heter Kjersti. Hela fyller 3 år i februar, og er verdens herligste Rhodesian Ridgeback. Vi er med i Rally og LP/bruks, vårt mål er å bestå ferdselsprøven i juni. Mulig vi også starter i rally og LP klasse 1 før sommeren…. hvis vi blir klar.

Jeg heter Janne og har hundene Ellie (staff) og Ben (whippet). Jeg og Ellie er med i smeller, rally og bruks. I tillegg trener vi blodspor.

Dærta (korthåret vorsteh, 8 mnd.) og jeg Trude er nybegynnere på rallytrening. Vi trener/går også på rypejakt og blodspor/ettersøk.

Jeg heter Helena og har Jassu, 8 år gammel spansk vannhund. Vi trener rally.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s